Temat: Podziękowania

Chciałbym w imieniu swoim (i wszystkich plusujących) podziękować bardzo organizatorom za świetnie zorganizowany konkurs programistyczny.
Zawody odbyły się bez żadnych wpadek za co należą się słowa uznania.
Poziom zadań sekcji C uważam, że był odpowiedni.
Wyniki moich zgłoszeń pojawiał się zwykle zaraz po północy (co swoją drogą też po części zachęcało do wysyłania moich rozwiązań odpowiednio wcześniej).
Historyjki w zadaniach były na najwyższym poziomie, za co należą się osobie je tworzącej osobne podziękowania (floating point... genialne!).
Żałuje, że nie znalazłem odpowiedniu dużo czasu na zastanowienie się nad niektórymi zadaniami, gdyż wyglądają na bardzo ciekawe. Mam nadzieję, że szybko pojawią się na szkopule i będę mógł nad nimi jeszcze posiedzieć.
Edit: Zadania z wizualizacjami to miła odskocznia od zwykłych zadań. Bardzo się cieszę, że pojawiło się w tym roku.
Potwierdzam wszystkie pochwały.
Przychylam się do powyższych pochwał.
Cieszę się, że obecnie jedyne zawody tego typu w których uczestniczę wciąż trzymają wysoki poziom.
Doceniam istnienie historyjek we wszystkich zadaniach. Szczególnie podobały mi się te do PIR i HEA (Algosia in Antichains mnie rozbroiła xD).
MIG było zaskakującym (brak wejścia!) i odświeżającym doświadczeniem. Wizualizator może nie był idealny (bo wolny, nawet po zmianie parametrów), ale... BYŁ i dawał dobry pogląd na zachowanie testowanych out-ów.
A cieszy mnie, że ktoś docenił nazwę zespołu, dzięki xdd
Dołączam się do podziękowań. Pomimo że ciut brakło do koszulki, bawiłem się przednio.
A i emocji było co niemiara... w przypadku dwóch rund zadanie w końcu zdało testy, gdy został mniej niż kwadrans do końca.

Mimo że dawno za sobą mam czasy, gdy zarywało się dnie i noce klepiąc zadania do OI czy AMPPZ, nadal z przyjemnością wycinam z życia ten tydzień, by móc powspominać stare dobre czasy i odkurzyć typowe konkursowe makra typu "#define REP(x,n)" :)