Forum jest zablokowane. Podczas blokady nie można dodawać ani edytować wiadomości.
Temat: Wynik w IDE nie zgadza się z wynikiem w SIO.
W zadaniu Wioska Logiki (który rozwiązałem w Python 3.9.0 Shell) wynik się zgadza z wynikiem w przykładowych zadaniach, kiedy testuje kod.
Lecz za każdym razem jak załadowuje do SIO, normalnie lub próbnie, wynik jest zupełnie inny, brakuje jednej linijki wyniku.
Lecz za każdym razem jak załadowuje do SIO, normalnie lub próbnie, wynik jest zupełnie inny, brakuje jednej linijki wyniku.
Mam podobny problem tyle że w zadaniu biegacze. Jak testuje mój program wyniki są takie jak powinny być, ale gdy wysyłam rozwiązanie pokazie jakieś dziwne wyniki i niepoprawność.
Znalazłem problem - nie przeczytałem zadania i nie wiedziałem że trzeba w jednej linijce. Może w biegaczu, też coś takiego jest. Lecz wciąż jaki powinien być format (dwie spacje, zero spacji) w Wiosce Logiki
Mi również w biegaczu wyskakuje błąd, w ideone wyniki wychodzą normalnie, a tutaj w przykładowych testach: w teście 0a wychodzi zamiast 2 4832770, w 0b zamiast 1 4832769, w 0c zamiast 0 4832768, w 0d zamiast 1 4832770, w 0e zamiast 0 4832768, a w 0f zamiast 133 4832901. Dlaczego tak się dzieje?
Jednak już znalazłem błąd, na początku zmiennej która przechowuje ile jest sposobów nie dałem wartości i była losowa.